Glasao sam za njega i odličan mi je kao predsjednik.
S druge strane sam protiv toga da sdp, mozemo i slicne niskoristi stranke zauzmu vlast.
Stoga u ovom slučaju definitivno protiv.
Ne zaboraviti da je sdp snažno zagovarao oduzimanje ljudskih prava za vrijeme pandemije, toliko im je pjena išla na usta da nisam mogao vjerovati. Hdz je s druge strane bio puno umjereniji.
Lijevim strankama je totalitarizam ugrađen u psihu i ideologiju.
Za vrijeme zadnje njihove vlasti HR je bila u najdužoj recesiji svih recesija naspram ostalih zemalja.
Tu je i kriminalan ovršni zakon kojim su besramno muzli građane, a aktualna vlast je to popravila.
Tu su i povećanja plaća od aktualne vlasti, dovršeni mnogi projekti, u najavi mnogi drugi...
Korupcija? Nemojte me nasmijavati, ali prijatelj koji radi u gradu koji oni vode kaže da je ista kolosalna.
Kako god, korupciju stavljam na stranu, a želju za oduzimanjem ljudskih prava jednostavno ne mogu zaboraviti niti oprostiti.
Prije sam načelno bio uvijek lijevo, ali to se promijenilo. U biti ja sam ostao tu gdje jesam, a ovi su otišli ekstremno lijevo.
Isti su pobornici NWO i praktički su samo poslušnici koji sprovode agende i narative.
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u petak je raspisao parlamentarne izbore za 17. travnja i rekao da će se kandidirati za mjesto premijera.
Izbori za 151-člani parlament prvotno su bili planirani za jesen, ali ih je Vlada odlučila održati prije izbora u Europskom parlamentu u lipnju.
"Postoje trenuci... kada čovjek mora izaći iz svoje zone komfora", rekao je Milanović na konferenciji za novinare. "Obećavam odlučnu i čistu Vladu", najavio je.
Mnogi smatraju da je Milanović najbolja, ako ne i jedina prilika da se s vlasti makne HDZ na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem.