Jabi mogao samo nadopuniti te riječi...
dobar čovjek je onaj koji svoje postupke usklađuje sa Božjim standardima pravednosti. To znači živjeti život koji je karakteriziran ljubavlju, iskrenom, integritetom i nesebičnosti.

Ljubav kao to melje nečije dobrote. Manifestira se kroz činove dobrote, suosjećanja i oprosta prema drugima. Prava ljubav nije samo osjećaj; to je aktivna sila koja nas motivira da stavljamo potrebe drugih prije sebe.

Iskrenost je još jedna esencijalna kvaliteta dobrog čovjeka. To znači biti istinit u svim našim poslovima, čak i kada je teško ili nezgodno. Iskrenost gradi povjerenje i ojačava odnose.

Integritet je usklađenost između naših riječi i djela. To znači biti vjeran sebi i svojim principima, čak i kada nas nitko ne gleda. Integritet zaslužuje poštovanje i divljenje drugih.

Nesebičnost je spremnost da se stavi interese drugih prije sebe. To znači pomagati drugima, čak i kada to dolazi u cijenu sebi. Nesebičnost je znak istinske zrelosti i karaktera.

Osim ovih kvaliteta, dobar čovjek je i duhovno usmjeren. Duboko cijene Božju ljubav i vodstvo i nastoje živjeti svoj život u skladu s njegovim učenjima.