Ne znam, ali i mene zanima pa sam malo pritegnuo GPT da pomogne, mislim da je dobro odradio posao. Evo rezultata:
1. **Indeed:** (indeed.com...) - Jedan od najvećih tražilica poslova, Indeed agregira oglase sa različitih izvora, uključujući stranice tvrtki, oglasne ploče i agencije za zapošljavanje.2. **Monster:** (monster.com...) - Široko korištena oglasna ploča koja pokriva različite industrije, uključujući inženjering. Monster vam omogućuje pretraživanje poslova, objavljivanje životopisa i primanje personaliziranih obavijesti o poslu.
3. **SimplyHired:** (simplyhired.com...) - Slično kao i Indeed, SimplyHired je tražilica poslova koja prikuplja oglase sa različitih izvora. Pruža korisnički prijateljsko sučelje i omogućuje filtriranje rezultata prema različitim kriterijima.
4. **CareerBuilder:** (careerbuilder.com...) - Ovaj platforma nudi raznovrsne oglase za poslove, uključujući inženjerske pozicije. CareerBuilder također pruža alate za izradu životopisa i savjete za karijeru.
5. **Dice:** (dice.com...) - Ako tražite poslove u tehnologiji i inženjeringu, Dice je odlična platforma. Fokusira se na IT i inženjerske pozicije, čineći je specijaliziranim resursom za stručnjake u tehnološkom sektoru.
6. **Engineering.com Job Board:** (engineering.com/Jobs...) - Ova web stranica posvećena je inženjerskim poslovima različitih disciplina. Sadrži oglase za poslove i resurse za inženjere.
7. **IEEE Job Site:** (jobs.ieee.org...) - Institut za elektrotehniku i elektroniku (IEEE) nudi oglasnu ploču namijenjenu inženjerima i stručnjacima iz područja tehnologije.
8. **TechCareers:** (techcareers.com...) - Ova stranica pruža oglase za poslove u tehnološkom sektoru, uključujući inženjerske uloge. Omogućuje pretraživanje poslova, objavljivanje životopisa i primanje obavijesti o poslu.
9. **LinkUp:** (linkup.com...) - LinkUp je jedinstven jer agregira poslove izravno s web stranica tvrtki. To može pružiti preciznije i ažuriranije oglase.
10. **EngineerJobs.com:** (engineerjobs.com...) - Kao što ime sugerira, ova stranica je posvećena inženjerskim poslovima. Pokriva različite inženjerske discipline i omogućuje pretraživanje poslova prema lokaciji i vrsti posla.
Ne zaboravite provjeriti i karijerne stranice određenih tvrtki koje vas zanimaju, budući da mnoge organizacije objavljuju svoje otvorene pozicije izravno na svojim web stranicama. Također, networking unutar vaše industrije i prisustvovanje relevantnim događanjima može biti vrijedno za otkrivanje poslovnih prilika.