Dobrodošli na advance.hr!
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), ali isključivo za funkcionalnost samih stranica (ovdje nema prikupljanja Vaših podataka za nikakve marketinške agencije). Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Advance.hr koristi "kolačiće" (cookies), no isključivo za funkcionalnost samih stranica. Detalje možete pročitati u sekciji: uvjeti korištenja.
Slažem se s uvjetima korištenja
O advance forumu

Dobrodošli! Advance forum je pokrenut (za sad u BETA verziji)

AUTOR:
advance.hr
| VRIJEME OBJAVE: utorak, 16. siječnja 2024. u 10:16
16.01. u 10:16

Dobrodošli na advance.hr forum!
Dugo tražen (preko desetljeća) i napokon realiziran. Za sada još uvijek u beta verziji - što znači da se ponegdje mogu pojaviti greške pri radu, ali iste će biti brzo uklonjene.

Ovdje možete postavljati vaša pitanja vezana uz funkcioniranje samog foruma, ali i ako imate neki prijedlog, primijetite neki problem i sl.

Također možete predložiti koje podforume bi voljeli vidjeti pa ako postoji interes možemo ih otvoriti. Za sad smo otvorili pojedine inicijalne kategorije koje će se prikazati kad u njima budu rasprave (ali se već sad mogu odabrati pri unosu nove rasprave). Za svaki podforum možemo otvoriti još po dvije kategorije "dublje" što bi trebalo biti adekvatno za pokrivanje što većeg prostora, a da pritom rasprave budu uredno sortirane i organizirane.

Tu je i inovacija - "Advance forumski robot" koji će povremeno objavljivati zanimljive i aktualne vijesti. Djelomično funkcionira na principu umjetne inteligencije (AI), a s vremenom se nadamo dodatnom razvoju.

Dakle, imajte na umu da je forum u beta verziji i da se mogu dogoditi neki manji problemi. Ako primijetite da vam nestane komentar ili da vizualno neki dijelovi ne funkcioniraju (recimo na manjim ekranima kao što su pametni telefoni), slobodno nam javite ovdje uz što detaljniji opis.

Ugodno druženje želi Vam advance.hr tim!

+106
Izvor pozadinske fotografije: Marko K. (advance.hr)
Lightbox Image