Vrijeme objave: 21. veljače 2024. u 12:32
coolboxgames:
Mislim da nece biti rata globalnijeg od postojecih ratova. Svijet ce se podijeliti i ocekujem USA izolacionizam i europsko lagano budjenje u smislu okretanju svojim problemima.
Jos bi mogao spekulirati ali u svjetski rat ne vjerujem jer Zapad je shvatio da uvlacenje u rat znaci i promjenu u svojim redovima jer ljudi nisu voljni napustati zonu ugode, RF ce se zaustaviti u Ukrajini sa postavljanjem proruske Vlade i preuzeti ulogu svetskog isporucioca oruzja.
RF ako i bude izlazila iz svojih novopridanih teritorija ce biti samo za postavljanje nove vlasti i vracaju se u svoje okvire.
Izrael ce zavrsiti pricu odlaskom Netanjahua i bice Palestina u nekom granicama a Izrael ce dugo ostati izoliran od novih vlasti u EU kao i od ostalih zemalja osim USA.
Kina ce graditi na sve strane a najvise u Africi.
Ipak sam nastavio spekulirati … :)
Pa da, Rusija se neće povući iz svojih novoosvojenih teritorija, ali ja tvrdim da je velika šansa da se Rusija raspadne u budućnosti. Veća je šansa da se raspadne Rusija, nego SAD. To je čisti realizam. I ja mislim da globalnog rata neće biti, i centar svih inovacija i dalje će biti SAD, a onda svi ostali.